Cataloage

IMPRESIONEAZĂ-ȚI CLIENȚII CU PRODUSELE ȘI SERVICIILE TALE

Cataloagele publicitare și broșurile reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a promova produsele și/sau serviciile în fața unui public vizat. Este o tactică de marketing extrem de eficientă, dar la fel ca toate celelalte materiale de marketing direct, cataloagele și broșurile trebuie să iasă în evidență în fața competiției pentru a nu trece neobservate și în cele din urmă, să genereze vânzări. Catalogul este modul complet de informare a clientului sau potențialului client despre serviciile și produsele oferite. Creativitatea poate fi maximă, iar clienții vor primi detaliile de care au nevoie.
Cataloagele publicitare și broșurile pot fi tipărite pe diverse suporturi: hârtie offset, hârtii și cartoane dublu cretate, hârtii și cartoane speciale cu gramaje cuprinse între 80 și 350 g/mp.
Ca să fii și mai bine remarcat, poți crea cataloage publicitare și broșuri folosind tehnologia noastră unică în țară, și anume lăcuirea selectivă 3D. Și vei obține rezultate cu adevărat spectaculoase!

DE CE SĂ ÎȚI IMPRIMI CATALOGUL LA NOI?

Serviciile oferite de ANTEL sunt potrivite pentru print-uri de calitate înaltă, iar dacă trebuie să imprimi un catalog pentru prima dată și nu ești familiar cu procesul de imprimare, ne poți contacta cu încredere. Vom fi încântați să îți răspundem la orice întrebare ai avea via email sau la telefon.
Punctele noastre forte:

DESCOPERĂ MAI MULTE produse de tipografie

Vrei o ofertă de preț pentru proiectul tău? Scrie-ne mai jos: