Ce avantaje oferă personalizarea agendelor și calendarelor de business?

Ca în fiecare an, startul sezonului de toamnă înseamnă pregătire pentru personalizarea agendelor, calendarelor și consumabilelor de birou, aferente anului 2024!

Aceste “instrumente” de organizare nu sunt doar mijloace practice de organizare și eficientizare a activității, ci și mijloace eficiente de promovare a brandului propriu și consolidare a relațiilor cu angajații, clienții și partenerii.

Dacă vreți să mențineți “tradiția” și să realizați și anul acesta agende și calendare personalizate pentru colegi și colaboratorii, nu uitați să ne trimiteți detalii despre design-ul ales, dimensiunea pe care o doriți precum și ce alte elemente unice vreți ca acestea să conțină, aici: www.antelprint.ro/contact!

În cazul în care vă gândiți pentru prima dată să realizați astfel de materiale consumabile, echipa noastră vă vine în ajutor cu câteva detalii și o prezentare a avantajelor oferite de personalizarea agendelor și calendarelor. Pe scurt, acestea pot juca un rol important în dezvoltarea și consolidarea afacerii voastre, dar pentru a descoperi toate avantajele vă recomandăm să citiți în continuare acest articol!

Ce avantaje reale oferă personalizarea calendarelor și agendelor?

  1. Brand consistency: o agendă sau un calendar personalizat oferă o modalitate excelentă de a prezenta sigla, sloganul și identitatea vizuală a companiei dumneavoastră către un public larg. Acest lucru ajută la consolidarea mărcii și la crearea unei imagini consistente pe piață. Atunci când angajații, clienții sau partenerii folosesc aceste instrumente de organizare, aceștia devin reprezentanți și susținători ai afacerii/brandului.
  1. Marketing subtil: cu ajutorul agendelor și calendarelor personalizate puteți realiza o promovare subtilă a afacerii, dar persistentă. De fiecare dată când cineva va deschide agenda sau calendarul personalizat, va observa prima dată elementele de branding ale companiei. Acest marketing subtil poate ajuta la creșterea gradului de conștientizare în rândul clienților și a potențialilor clienți.
  1. Cadouri de impact: datorită utilității pe care o oferă, agendele și calendarele sunt cadouri excelente ce pot fi dăruite oricând în rândul angajaților, colaboratorilor sau clienților. Acestea pot fi oferite la întâlniri de afaceri sau ca beneficii la angajare. De asemenea, se pot transforma în cadouri de apreciere pentru clienții fideli și partenerii de afaceri de încredere. Un jurnal sau o agendă elegantă, personalizată cu atenție la detalii, va impresiona plăcut orice nou posesor al ei.
  1. Instrumente de organizare și productivitate: personalizarea agendelor și calendarelor nu se rezumă doar la aspectul estetic. Acestea pot fi adaptate pentru a include informații specifice legate de companie, cum ar fi datele importante ale întâlnirilor, termenele limită sau evenimentele principale ale companiei. De asemenea, se pot adăuga informații despre colaboratori, clienți și furnizori, ce devin mult mai rapid de accesat prin intermediul unui instrument ce poate fi purtat oriunde, cu ușurință – agenda. Acest lucru ajută la o organizare mai bună a angajaților companiei, precum și la alinierea acestora la direcția și obiectivele principale ale firmei.
  1. Uniformitate și colaborare: utilizarea aceleiași agende sau calendar personalizat în întreaga organizație poate facilita comunicarea dintre departamente și angajați, cu privire la evenimentele importante sau întâlnirile de afaceri ce vor urma. Utilizând același template, angajații vor putea accesa, schimba sau nota ușor informațiile importante.
  1. Consolidarea culturii organizaționale: agendele și calendarele personalizate vă oferă posibilitatea de a comunica angajaților mesajele specifice ale companiei, cum ar fi valorile sau sloganul. Acest lucru ajută la consolidarea culturii organizaționale și la promovarea direcției de business la care aceștia ar trebui să se alinieze.
  1. Memento de durată: când oferiți unui client sau partener o agendă sau un calendar personalizat, nu îi oferiți doar un cadou util, ci o modalitate (subtilă) de a vă menține afacerea în memorie, mai mult timp. Aceste instrumente durabile se transformă într-un memento constant al relației voastre de afaceri.

Personalizarea agendelor și calendarelor de business sunt cu siguranță o investiție valoroasă, care poate aduce beneficii atât din perspectiva brandingului, cât și din cea a productivității organizaționale. Aceste instrumente nu sunt doar unelte practice de organizare, ci și mijloace eficiente de a spori gradul de cunoaștere și recunoaștere a brandului și de a menține relațiile cu angajații, clienții și partenerii într-un mod eficient.

Cu ajutorul serviciilor oferite de Antel puteți personaliza agende, jurnale, plannere și calendare personalizate în diferite culori, cu multiple elemente de branding (logo, slogan, mesaj), pe diferite tipuri de materiale și chiar și cu detalii surprinzătoare (efecte oferite de Lăcuirea Selectivă 3D)! Nu uitați că e important ca aceste instrumente să ajute la productivitatea oricui sunt dăruite și să reflecte în totalitate imaginea de brand a companiei!

Vă putem oferi o ofertă de preț personalizată, dacă ne scrieți online aici! Tot la acest link așteptăm și ideile voastre, precum și detalii despre designul ales pentru agendele și calendarele 2024!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrei o ofertă de preț? Completează formularul de mai jos: