DESPRE NOI

CINE ESTE ANTEL?

Antel este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 1991 în Cealaltă Capitală – Alba Iulia. În cei peste 25 de ani de activitate, Antel s-a transformat dintr-o afacere de familie într-un business orientat către dezvoltarea continuuă prin achiziţionarea celor mai noi tehnologii şi echipamente din industria tipografică şi profesionalizarea personalului.
Având peste 40 de angajaţi, parteneriate de lungă durată cu furnizori de referinţă din industrie, echipamente de ultimă generaţie, spaţii de producţie generoase şi personal specializat, Antel oferă o gamă largă de servicii variate din domeniul tipografiei, producţiei publicitare şi servicii industriale de lăcuire selectivă 3D, gravare, serigrafie, transfer termic pe textile etc.

DE CE SĂ ALEGI ANTEL?

lacuire selectiva 3D

OAMENII

În fiecare industrie oamenii care stau în spatele companiei sunt la fel de importanți ca și compania în sine. La Antel îi respectăm și le apreciem munca depusă pentru a obține rezultate perfecte pentru clienții noști. După cum vei vedea, suntem o echipă mixtă, cu experiențe de viață și profesionale variate, dar tocmai acest lucru ne face să fim mai buni în fiecare zi și să învățăm unii de la ceilalți.