Materiale personalizate pentru afacerea ta din domeniul HoReCa

După o perioadă în care activitatea HoReCa a fost diminuată considerabil, toată atenția consumatorilor se reîntoarce asupra prestatorilor de servicii din acest domeniu. Astfel, putem spune că domeniul HoReCa rămâne și anul acesta unul dintre cele mai puternice și importante domenii de activitate de pe piața românească.

Însă cum atragi atenția și cum te faci remarcat pe o piață cu o concurență activă, mereu în schimbare? Pentru a reuși aceste lucruri este important să îți amintești cum poți crea sau consolida relațiile cu clienții tăi. Materialele personalizate, cu atenție la detalii și la nevoile consumatorilor, pot reprezenta un pas în față pentru tine – față de concurența deja existentă pe piață.

2023 reprezintă pentru mulți un nou început, iar chiar și afacerea ta se poate bucura de beneficii din plin în acest an. Iată ce tipuri de materiale personalizate pentru domeniul HoReCa îți recomandăm, ce te pot ajuta să faci diferența!

Reclame outdoor

Prima impresie a fost mereu relevantă, în special în relația de business – client. Alege să faci mereu o primă impresie bună cu ajutorul printurilor și reclamelor outdoor.

De la litere voluminoase sau casete luminoase amplasate în spațiul exterior al afacerii, până la personalizarea vitrinelor sau a căilor de acces în clădire, te poți “juca” cu diferite elemente și materiale personalizate ce vor atrage imediat atenția clienților tăi. În plus, acestea ajută la identificarea și recunoașterea rapidă a mărcii de către cei din urmă.

Elemente decor interior

Este important să atragi atenția clienților la “prima vedere”, dar este la fel de important să o menții odată ce aceștia au pășit în interiorul clădirii. Design-ul interior este ceva ce poate fi folosit în avantajul tău și ceva care poate exprima tipul afacerii tale, precum și creativitatea din spatele acesteia.

Printurile pot personaliza creativ interiorul locației și pot transmite cu ușurință mesajul business-ului către clienți. Te poți folosi de postere sau tablouri personalizate pentru a adăuga un strop de culoare sau doar pentru a păstra imaginea de brand și în elementele de decor.

Oferă un look nou meniului

A trecut mult timp de când nu ai mai schimbat nimic la meniul tău sau ți-ai propus de mult să îi oferi un look nou, modern? Rebrandingul meniului reprezintă atât ocazia de a verifica informațiile transmise către clienți, cât și o modalitate ușoară de a le capta curiozitatea odată ce aceștia interacționează cu el.

Poți folosi combinații diferite de culori sau un design minimal care completează perfect imaginea brandului. În plus, îl poți personaliza pe mărimea, forma și suportul dorit de tine. Nu există limite în creativitate, iar un meniu realizat cu multă atenție la detalii și plus de creativitate poate contribui la un feedback pozitiv din partea clienților.

Consumabile pentru mese

Pe lângă meniu, te poți folosi de alte elemente care întregesc mesajul și imaginea acestuia și mențin curiozitatea și reacția pozitivă a clienților. Atenția la detalii contează, iar consumabilele pentru mese pot transmite această calitate a brandului tău către consumatori.

Din această categorie poți customiza coasterele pentru pahare, foile de masă, suporturile de tacâmuri și șervețele, semnele informative de pe masă (“Rezervat”), precum și nota de plată sau diverse platouri de servire. Toate acestea vor întregi imaginea de brand și vor atrage constant atenția clienților și îi va determina să interacționeze cât mai mult cu materialele prezentate.

Consumabile cameră hotel

Dacă anul acesta ai ales să îmbunătățești imaginea hotelului tău, la timp pentru sezonul turistic, îți recomandăm să nu uiți de personalizarea consumabilelor din cameră. Etichetele, meniurile, coasterele, foile sau pixurile, toate pot fi personalizate cu logo-ul hotelului și pot contribui la completarea brandului acestuia.

Nu uita nici de alte produse folosite des de clienții hotelului tău! Chiar și personalizarea papucilor de unică folosință, a prosoapelor sau halatelor reprezintă o modalitate de a întregi imaginea întregului brand și de a păstra constant identitatea hotelului în memoria persoanelor care interacționează cu serviciile hoteliere oferite.

Consumabile toaletă

Acordarea aceluiași grad de atenție la detalii fiecărui element care contribuie la comunicarea brandului către consumator este esențială dacă îți dorești să creezi o relație puternică cu acesta.

Chiar dacă personalizarea lor este omisă adeseori în domeniul HoReCa, consumabilele de toaletă ce sunt utilizate des (precum sunt benzile igienice – care reprezintă adeseori primul element observat în toaletă) sau cele care pot fi oferite clienților la plecare (mini săpunuri, geluri de duș sau șampon), se pot folosi cu succes în crearea unei imagini de brand puternice și în captarea atenției clientelei. Acestea pot fi personalizate cu ajutorul etichetelor sau a cutiilor branduite după alegerea ta.

Nu rata oferta Antel de luna aceasta

Dacă personalizarea tuturor materialelor prezentate mai sus (și a multor altora) se află în planul tău de business pentru anul 2023, află că la Antel beneficiezi de 10% reducere la toate pachetele personalizate pentru domeniul HoReCa.

Oferta noastră este valabilă doar pentru comenzile plasate între 1 februarie și 1 martie 2023 și te asigură că vei începe sezonul turistic ”cu dreptul” și o imagine îmbunătățită a afacerii tale!

Pentru detalii despre această promoție sau pentru oferte de preț ne poți contacta oricând online, la www.antelprint.ro/contact!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrei o ofertă de preț? Completează formularul de mai jos: