Mesh

FII VIZIBIL!

Mesh-ul este un print publicitar ideal pentru exterior realizat prin imprimarea cu cerneală pe bază de solvent a unui material perforat compus dintr-o țesătură de poliester specială, din PVC alb pe ambele părți.
Mesh-urile se pot tipări la orice dimensiune, indiferent cât de mare deoarece fâșiile se lipesc între ele cu aparatură specială de lipire a printului (lățimea maximă a unei fâșii de mesh este de 3,2 m). Un mesh include printing, tiv, capse și găuri (ideale pentru o fixare perfectă). Imprimarea mash-ului pentru expunerea la exterior se realizează cu cerneluri speciale (print cu solvent, print UV, print ecosolvent etc.) și pe materiale tratate pentru creșterea rezistenței la apă, razele soarelui, zgîriere, vânt etc.

AVANTAJELE MESH-ULUI PUBLICITAR:

Serviciile oferite de ANTEL sunt potrivite pentru print-uri de calitate înaltă, iar dacă trebuie să imprimi un catalog pentru prima dată și nu ești familiar cu procesul de imprimare, ne poți contacta cu încredere. Vom fi încântați să îți răspundem la orice întrebare ai avea via email sau la telefon. Punctele noastre forte:
Mesh publicitar

DESCOPERĂ MAI MULTE produse de tipografie

Vrei o ofertă de preț pentru proiectul tău? Scrie-ne mai jos: