Pregătește-te pentru noul sezon turistic cu Antel!

Putem declara oficial că noul sezon turistic s-a deschis pentru publicul din țară, și nu numai. Dacă ai observat că mini-concediul de 1 mai a surprins afacerea ta din domeniul Horeca cu câteva lucruri lipsă sau nepregătite, îți reamintim că la Antel te poți asigura că toate materialele promoționale și consumabilele afacerii vor fi pregătite pentru noii tăi clienți, din sezonul turistic – vară 2023!

Citește în continuare articolul nostru, pentru a afla de ce servicii poți beneficia la Antel, precum și cum să ajuți afacerea ta să iasă în evidență într-un domeniu cu concurență maximă, în special în sezonul turistic.

Reprintarea meniului

Ordinul ANPC nr. 201/2022 cere ca valorile nutriționale ale preparatelor incluse în meniu să fie menționate (obligatoriu) în acesta. Un proces ce presupune reprintarea întregului meniu, pentru a include noile informații cerute sau printarea unui meniu/tabel suplimentar.

Dacă activitatea business-ului tău include și cea a unui restaurant, îți recomandăm să nu amâni acest proces, ci să te asigur că meniul este pregătit pentru a întâmpina noii clienți/turiști!

La Antel poți reprinta foarte ușor meniul tău sau să printezi altul, după preferințele tale. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți design-ul aici: www.antelprint.ro/contact, precum și câteva informații legate de dimensiunile meniului, numărul de pagini dorite etc.

În plus, echipa Antel te poate ajuta și cu alte servicii, ce ajută la protejarea meniului și extinderea duratei de folosință a acestuia: înfoliere, copertare, legare, broșare, perforare

Brandul tău mai vizibil în noul sezon turistic

Un nou sezon turistic este o nouă șansă de a aduce brandul tău în atenția publicului. Personalizarea tuturor materialelor este cea mai sigură metodă prin care poți ajuta la întregirea imaginii de brand și prin care poți crește notorietatea brandului propriu.

Cu ajutorul serviciilor noastre, poți personaliza la Antel materiale și consumabile pe diferite suprafețe și dimensiuni. Elementele de brand vor fi disponibile pe toate materialele ce ajung în prim-planul clienților și turiștilor, iar acestea vor fi memorate și identificate mai ușor, în viitor. O modalitate prin care poți asigura și ieșirea în evidență a business-ului, față de concurența existentă în piață.

Ține minte că în personalizarea de acest tip nu există limite în creativitate, iar serviciile noastre îți oferă libertate în crearea unor materiale unice. Un logo creativ va ieși mereu în evidență, astfel că îți recomandăm să îl faci cât mai vizibil. În plus, adăugarea unor efecte deosebite (suprafețe 3D sau mate), vor impresiona clienții business-ului tău.

Articole unitare pentru întreaga echipă

Te mândrești cu colegii tăi, care aduc plus valoare business-ului? Creează materiale personalizate pentru aceștia, care ajută atât la o imagine de brand unitară, cât și la întregirea ideii de echipă.

La Antel poți personaliza articole de îmbrăcăminte: șepci, tricouri, căciuli, veste, hanorace sau șorțuri, precum și alte articole de identificare ca: name tagurile, ecusoanele, lanyardurile, cartelele etc. Aceste articole vor ajuta colegii tăi să simtă că aparțin unei echipe, dar și clienții să identifice rapid fiecare membru.

Pentru a afla ce serviciu de personalizare se potrivește nevoilor echipei tale, nu uita să ne lași un mesaj aici: www.antelprint.ro/contact!

P.S. Personalizăm chiar și serii mijlocii sau mari de astfel de articole, garantând păstrarea calității serviciilor pentru fiecare volum cerut. La Antel veți găsi mereu serviciile potrivite!

Vizibilitate crescută outdoor

Am discutat despre personalizarea materialelor și consumabilelor ce se folosesc mai mult în incinta business-ului, precum și a articolelor de îmbrăcăminte sau identificare a echipei, dar nu trebuie să omitem personalizarea elementelor ce ajută la publicitatea outdoor.

Vrei ca noii clienți să găsească rapid locația afacerii tale? Alege să creezi litere volumetrice, ce vor expune logo-ul propriu la dimensiuni maxime sau casete luminoase, ce vor ajuta la creșterea vizibilității imaginii de brand chiar și pe timpul nopții.

De asemenea, te putem ajuta să personalizezi bannere speciale outdoor ce au ca scop atragerea unor noi clienți sau transmiterea unor informații importante chiar și în alte locații, diferite de cea principală a afacerii. În plus, poți personaliza plăcuțe metalice sau panouri din lemn pentru a atrage atenția cu un material deosebit ori pentru a te încadra în peisajul istoric al locației alese pentru desfășurarea activității.

Indiferent de planurile tale pentru noul sezon turistic de anul acesta, la Antel vei găsi serviciile potrivite ce te vor ajută să ieși în evidență imediat, să crești notorietatea brandului tău și să impresionezi noii clienți/turiști cu calitatea materialelor prezentate.

Suntem la un click distanță pentru mai multe detalii și o ofertă de preț personalizată.

Scrie-ne online, aici: www.antelprint.ro/contact!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrei o ofertă de preț? Completează formularul de mai jos: