Print-uri outdoor care îți vor crește vizibilitatea garantat

Sfârșitul unei pandemii reprezintă nu doar întoarcerea la realitatea și libertatea pe care toți o știm, dar și momentul perfect de a crește vizibilitatea business-ului tău outdoor! Și cum poți face asta foarte ușor și eficient? Cu ajutorul diferitelor print-uri sau materiale de publicitate outdoor, realizate profesional în cadrul unei agenții de printing!

Este necesar să acorzi atenție și imaginii externe a brand-ului propriu, pentru a te face cât mai vizibil pe piață și a atrage atenția oamenilor înainte ca aceștia să ajungă să interacționeze în vreun fel cu business-ul tău. Așa poți spune că “asiguri” notorietatea brand-ului pe toate planurile.

Dacă nu te-ai gândit încă să investești în imaginea externă a brand-ului propriu sau nu știi ce presupune acest pas în publicitate, îți venim noi în ajutor, cu acest articol, care cuprinde câteva sfaturi și idei de print outdoor ce sigur ți se vor potrivi!

Dar întâi să “facem cunoștință” cu cele mai populare tipuri de print sau publicitate outdoor.

Bannerele outdoor

Nu ai cum să fi ratat vreunul, suntem siguri! Bannerele reprezintă unele dintre cele mai populare tipuri de printuri outdoor, care pot atrage imediat atenția fie prin dimensiunea lor, fie prin imaginile sau informațiile smart pe care le prezintă.

Sunt potrivite pentru a expune atât informații sub formă de text, cât și sub formă de imagini sau culori. Datorită versatilității lor, bannerele au câștigat popularitate încă de la începuturile publicității și sunt printre cele mai folosite tipuri de printuri outdoor chiar și astăzi.

Iar amplasate strategic, în diferite locații cheie, bannerele se pot transforma într-o metodă accesibilă de creștere a notorietății și de atragere a atenției asupra domeniului sau avantajelor business-ului propriu.

Litere volumetrice

Vrei să scoți în evidență denumirea business-ului, sloganul sau anumite informații relevante pentru public și angajați? Literele volumetrice te vor ajuta să captezi atenția care te interesează!

Realizate din diverse materiale, acestea au fost mereu alegerea perfectă în ceea ce privește expunerea, sub formă 3D, a siglei sau denumirii firmei. În plus, literele volumetrice sunt rezistente în timp și pot da viață exteriorului unui business timp îndelungat. De asemenea, pot fi folosite și pentru a întregi decorul unui eveniment privat și pentru a atrage atenția invitaților cu privire la acesta.

Casete luminoase

Acestea reprezintă instrumentul de publicitate outdoor care menține vizibilitatea logo-ului, siglei sau sloganului propriu atât pe timpul zilei, cât și în timpul nopții.

Casetele luminoase reușesc să iasă în evidență imediat, chiar și pe o stradă aglomerată, indiferent de momentul zilei. Tocmai acesta este motivul principal pentru care cererea pentru acest tip de advertising outdoor este în creștere, mai ales în cazul firmelor care vor să se facă remarcate imediat, să faciliteze clienților procesul de descoperire a sediului/magazinului propriu sau să le capteze atenția imediat și să o și mențină.

Print-uri pentru vitrină

De ce să nu transformi vitrina în “cartea de vizită” a magazinului/business-ului tău? Dimensiunea lor transformă vitrinele în suportul perfect de printuri outdoor, precum: folii vitrine, autocolante vitrine etc.

Poți expune, prin intermediul vitrinei tale, elementele principale ale brand-ului: logo-ul, sloganul sau alte catch phrases, care vor ajuta mereu oamenii să-și aducă aminte de prezența ta pe piață. De asemenea, poți oferi, într-un mod smart, informații relevante pentru public, precum ar fi chiar meniul restaurantului, produsele populare ale magazinului sau diverse prețuri.

Orice ai alege să expui pe ea, vitrina poate deveni rapid un “tool” de marketing și publicitate directă.

Panouri outdoor stradale…

…sau cum să fii vizibil, oriunde, de la distanță! Și când spunem “oriunde”, ne referim chiar și în diverse puncte rutiere, în centre comerciale sau în diferite locații cheie din orașul în care activează business-ul propriu.

Pe lângă dimensiunile lor, care reușesc să iasă în evidență în orice punct sunt amplasate panourile, acestea din urmă pot genera curiozitate imediat și cresc interesul publicului cu privire la business-ul tău. Panourile stradale reprezintă combinația perfectă dintre informații expuse în cel mai vizibil mod posibil și o amplasare strategică, care să influențeze pozitiv publicul tău țintă.

Acesta este și motivul pentru care panourile stradale își mențin popularitatea în rândul celor care caută modalități eficiente de publicitate outdoor.

Folii asfalt

Străzile sunt, cu siguranță, cele mai aglomerate și vizitate locuri ale unui oraș. Tocmai din acest motiv, foliile pe asfalt reprezintă o metodă modernă de advertising direct…în fața publicului tău țintă.

Este nevoie doar să expui un slogan catchy sau logo-ul tău în culori aprinse pe asfalt, pentru a atrage zilnic atenția a sute de oameni care trec prin acel loc. De asemenea, te poți folosi de foliile pe asfalt ca modalitate de orientare a oamenilor spre restaurantul sau magazinul tău sau poate pentru a le transmite mesaje amuzante, care le vor face ziua mai frumoasă.

Oricum te gândești să folosești foliile pe asfalt ca modalitate de publicitate outdoor, alege întotdeauna creativitatea pentru cele mai bune rezultate!

Sfat: Cunoaște-ți brand-ul pentru a ști ce i se potrivește

Înainte de a alege o modalitate de publicitate outdoor, nu uita să analizezi foarte bine brand-ul propriu. Spre exemplu, dacă ai un logo foarte îndrăznesc și bine realizat, care știi că poate atrage atenția imediat, optează pentru ceva care îl va scoate în evidență, ca bannerele, printurile pe vitrină sau casetele luminoase.

Dacă, în schimb, consideri că business-ul tău este cel mai bine explicat prin cuvinte sau informațiile share-uite publicului, alege ceva care poate cuprinde și expune așa cum îți dorești mesajul scris: ceva ca bannerele, literele voluminoase sau sistemele de expunere.

Tu știi ce tip de print outdoor ți s-ar potrivi? Ai designul perfect pentru acesta? Atunci, scrie-ne aici pentru mai multe detalii și pentru a primi o ofertă din partea noastră!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrei o ofertă de preț? Completează formularul de mai jos: