Sisteme de expunere

Îți punem la dispoziție sisteme de expunere variate pentru evenimentul tău!

Sistemele de expunere asigură un impact vizual puternic și le poți folosi pentru evenimente, târguri sau expoziții, în magazine și la birou. Sunt mijlocul prin care să pui în evidență cele mai importante lucruri, indiferent dacă este vorba despre o ofertă specială, cel mai nou produs, sau un mesaj pe care vrei să îl comunici angajaților.

Ca să te ajutăm să obții cele mai bune rezultate, îți punem la dispoziție mai multe sisteme de expunere, ca tu să îl poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

ROLL-UP

Roll-Up

Este un sistem ușor, pe care îl poți transporta oriunde, indiferent de eveniment. Poate fi imprimat în culori vii, devenind astfel un element cu care vei putea atrage foarte ușor atenția. Are o structură metalică ce se poate plia și care menține drept bannerul imprimat.

POP-UP

Vrei un “perete” portabil pe care să scrii toate ideile tale? Dimensiunile lui gigante vor impresiona, iar cu un design reușit vei putea transmite un mesaj memorabil. Cu ce ocazii îl poți folosi? La târguri, evenimente, la magazin sau la birou, rolul lui fiind acela de a promova afacerea sau produsele tale.

 

Pop-up-ul este pliabil și ușor de transportat, dar este totuși mai mare decât un Roll-up.

Nu uita să ne scrii întrebările tale pe formularul de ofertă de mai jos!

CLICK FRAME

Click frame
Vrei să afișezi noua ta ofertă într-un mod elegant și modern? Sau poate vrei să lansezi cel mai nou produs al tău, care ești sigur că va avea un mare succes pe piață. Iar primul lucru pe care vrei să îl faci este să afișezi un poster în fața magazinului sau a atelierului de producție.

Pentru acest lucru, există rama de tip click frame, care se poate deschide și închide foarte ușor pentru introducerea sau schimbarea afișului. Iar partea bună este că o poți afișa și afară, deoarece rama este prevăzută cu o folie protectoare din material plastic transparent antireflexiv, care acoperă spațiul pentru afișare.

Afișul tău poate fi cât dorești de mare, deoarece ai o alegere variantă de dimensiuni: A4, A3, A2, A1, A0, B2, B1, B0.

A FRAME

Afacerea ta este amplasată într-o zonă cu trafic ridicat? Folosește atunci sistemul de expunere “A Frame” pentru a le atrage trecătorilor atenția asupra produselor și serviciilor tale. Și de ce nu, crează un design frumos prin care să îi inviți înăuntru ca să te cunoască mai bine. Dacă nu ai deja designul pregătit te putem ajuta chiar noi. Am surprins, și nu de puține ori!

TRIPLE SCREEN

Triple screen
Vrei să îți transmiți mesajul în format 3D? Acum este posibil cu ajutorul sistemului de afișar triple screen. Unde te poate ajuta? La evenimente, la târg, la birou sau la magazin. Avantajul este că poți transmite un singur mesaj pe care potențialii clienți să îl citească indiferent de direcția din care vin, sau poți expune chiar trei mesaje diferite.
Sistemul de expunere triple screen este portabil și pliabil, așa că îl poți transporta la orice prezentare.
Ți-am prezentat numeroase metode prin care poți să atragi atenția asupra magazinului tău, a standului tău, a produselor tale sau a serviciilor pe care le oferi. Dar mesajul tău poate fi transmis și prin alte tipuri de sisteme de afișare pe care ți le putem pune la dispoziție.
Pentru mai multe detalii folosește formularul de comandă de mai jos ca să afli mai multe detalii.

DESCOPERĂ MAI MULTE LUCRĂRI DE PRODUCȚIE PUBLICITARĂ

Vrei o ofertă de preț pentru proiectul tău? Scrie-ne mai jos: