TIPAR DIGITAL

Ideile tale pot fi tipărite rapid cu imprimante moderne

Tehnologia de tip tipar digital este mai nouă și se dezvoltă într-un ritm foarte alert. În fiecare an apar noi imprimante care sunt mai rapide, tipăresc imagini cu calitate superioară, pe tipuri tot mai diferite de material. Tiparul digital este realizat cu ajutorul imprimantelor moderne de tip laser sau inkjet. Acest tip de tehnologie este mult mai ușor de folosit, în comparație cu tiparul de tip offset, deoarece imaginea este trimisă de pe calculator către imprimantă folosind fișiere precum PDF sau alte tipuri de fișiere obținute prin intermediul unor programe speciale de grafică precum CorelDraw sau Illustrator. Imprimantele digitale transferă simultan patru culori de cerneală (CMYK – albastru, magenta, galben și negru) pe hârtie și crează lucrări cu o diversitate mare de culori print-o singură tipărire. Se elimină astfel nevoia pentru realizarea matrițelor pentru imprimare, care apar în cazul tiparului de tip offset. Imprimarea se face mai rapid, iar costurile sunt mai reduse pentru tiraje mici. De asemenea, dispare nevoia unei comenzi cu o cantitate minimă, deoarece imprimarea se poate realiza chiar și pe o singură coală de hârtie.

 

Dacă te-ai hotărât să faci o comandă la noi, citeste mai multe despre cum să pregătești grafica ta pentru print.

De ce să optezi pentru tipar digital?

Produse: calendare, pliante, etichete simple, etichete termocolantate, etichete autocolante, afișe, cataloage, cărți de vizită, invitații, reviste, cărți, agende, plicuri personalizate, coli cu antet, chitanțe, facturi, registre etc.

 

Servicii adiționale pre-press: design.

 

Servicii adiționale post-press: tăiere, biguire, fălțuire, înfoliere, lăcuire totală, lăcuire selectivă, lăcuire 3D, legare, capsare, broșare (lipire cu termoclei), perforare, ștanțare și înseriere.

params

Date tehnice:

VREI SĂ FII MEREU LA CURENT CU OFERTELE NOASTRE?

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vrei o ofertă de preț pentru proiectul tău? Scrie-ne mai jos: