TIPAR OFFSET

Imprimare de calitate pentru tiraje de mari dimensiuni

news

Tiparul offset este o îmbinare frumoasă între artă și știință. Deși procesul este unul foarte tehnic, persoana care manipulează presa/echipament poartă o responsabilitate foarte mare pentru a obține un rezultat ideal al piesei printate.


Printul de tip offset rămâne, cea mai buna variantă ca preţ şi calitate pentru tirajele de mari dimensiuni. Procesul de tipărire offset implică transferul de cerneală lichidă de pe placa tipografică pe o suprafaţă intermediară (cum ar fi un cilindru cauciucat) şi apoi pe suportul final (hârtie). Pentru acest proces de imprimare color se utilizează culorile primare, substractive: Cyan, Magenta, Yellow şi Black.


Este cel mai adesea folosit pentru afişe, broșuri, carţi, vederi, cărţi de vizită, plicuri, panouri informative, felicitări sau papetărie.

Marele avantaj al tiparului de tip offset este claritatea și calitatea superioară a imaginii care este imprimată.


Dezavantajul este că necesită o perioadă de pregătire mai mare, deoarece se fac pregătiri pentru: realizarea matrițelor, curățarea și calibrarea.

De ce ai vrea totuși să optezi pentru un tipar offset?

Produse: calendare, pliante, etichete simple, etichete termocolantate, etichete autocolante, afișe, cataloage, cărți de vizită, invitații, reviste, cărți, agende, plicuri personalizate, coli cu antet, chitanțe, facturi, registre etc.
Servicii adiționale pre-press: Design.

Servicii adiționale post-press
: tăiere, biguire, fălțuire, înfoliere, lăcuire totală, lăcuire selectivă, lăcuire 3D, legare, capsare, broșare (lipire cu termoclei), perforare, ștanțare și înseriere.

params

Date tehnice:

VREI SĂ FII MEREU LA CURENT CU OFERTELE NOASTRE?

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vrei o ofertă de preț pentru proiectul tău? Scrie-ne mai jos: